Tukutra! Realitzem tallers presencials en horari escolar com a activitat extraescolar, i ho fem sense necessitat que els alumnes es  canvien de classe, ja que nosaltres ens fem càrrec de tot i portem el taller al vostre centre. 

També fem workshops per a empreses on es posa en valor el treball en equip i l’ esforç col·lectiu per tal de crear un ambit de motivació.

Triant qualsevol tipús d’ activitat, no cal preocupar-se per el tipus de material necessari per fer una de les nostres sessions:

– Caixó flamenc

– Percussió corporal

– Batucada

– Percussió reciclada

¿Quina durada tenen els tallers?

Els tallers duren entre 50 minuts a 1 hora, també es poden adaptar a sessions de primaria, secundaria, o ens podem adaptar a les necessitats en casos especials com als workshops empresarials o masterclasses als centres especialitzats de música. 

L’únic que cal per a realitzar una de les nostres classes és :

– Una sala amb bones dimensions

– Ganes d’ aprendre i passar -ho bé!

De la resta s’ encarreguem nosaltres, a més, pots triar l’idioma del taller entre valencià, espanyol, i anglés…

Animat i tria ja la teua activitat, i si tens qualsevol dubte, sempre pots contactar per correu electrònic a:

tukutra.percussio@gmail.com

contacta amb nosaltres via Whatsapp.

Lluís Martínez - Fundador de Tukutra!

Lluís compagina la faceta docent amb una versàtil activitat artística. Com a intèrpret clàssic, ha participat en nombrosos concerts i festivals: Concert per a Maurice André, Festival Baquetes Percussió, Percufest International Percussion Festival, Festival SOXXI, Concert per a l’Acadèmia de Música Valenciana amb l’Ensemble Col·legno, així com l’estrena de l’obra Oracle of time d’Iván Romero, primera obra escrita per a handpan i electrònica a Espanya.

A l’àmbit modern, ha realitzat gires nacionals amb orquestres de ball i en nombroses bandes de diferents estils musicals. Com a baterista i percussionista, ha participat enedicions del Festival Jazz a la tardor de la Vall d’Uixó, a la gala d’obertura del VII festival de Cinema d’Alacant amb la Big Band del CSM d’Alacant. Així mateix, ha resultat guanyador del concurs nacional Portón del Jazz 2017 amb Carlos Pascual Cipelletti Afrocuban Sextet.

Com a baterista ha participat en gires nacionals i internacionals amb el grup novaiorquès ‘The Toasters’, passant per festivals  com el Vinya Rock, Rototom Sunsplash, Iboga Festival, Aupa Lumbreiras,Rabolagartija etc.

Amb una àmplia i continua formació i experiència docent, des del 2008 imparteix percussió clàssica i moderna al Centre Instructiu d’Art i Cultura de Vall d’Uixó. El 2015, dóna les assignatures de Bateria i Taller de Percussió a l’escola de música moderna Metrònom de Castelló.

Actualment treballa com a professor de Percussió i Bateria a les Escoles Municipals de Música de Madrid Plácido Domingo (Retiro) i Antonio Machado (San Blas), ambdues gestionades per Música Creativa, així com Bateria al CEIP Plácido Domingo. Al curs 2016/2017, s’incorpora a l’equip de professors de Música Creativa per impartir batería, percussió  per a nens, joves i adults. A més, dirigeix els Tallers de Percussió, Gran Agrupació i Combos de nens i joves.

A banda forma part del projecte com a professor de percussió a » la música del reciclaje» d’ Ecoembes, on la principal ferramenta de cohesió social es la música junt amb el reciclatge, la qual s’utilitza per a donar un espai d’ aprenentatge i ludic a nens i nenes.